Aktivnost A2 – Organizacija info-dana u svrhu promidžbe projekta široj javnosti

Info-dan projekta „Napredni sustav motrenja agroekosustava u riziku od zaslanjivanja i onečišćenja“ KK.05.1.1.02.0011 održan je u Opuzenu 30. rujna 2021. s ciljem upoznavanja dionika i šire javnosti s projektom, projektnim aktivnostima i do sada ostvarenim rezultatima. Povodom info-dana izrađena je brošura (dostupna na poveznici) s osnovnim podacima o projektu. 

Tom je prilikom voditelj projekta, prof. dr. sc. Davor Romić održao uvodnu prezentaciju o projektu kojom je detaljno informirao dionike i širu javnost o ciljevima i uspostavi projekta. Prezentacije su održali i koordinatori s partnerskih institucija: prof. dr. sc. Vedran Mornar (Sveučilište u Zagrebu Fakultet elektrotehnike i računarstva), dr. sc. Damir Kralj (Institut Ruđer Bošković) i prof. dr. sc. Neven Kuspilić (Sveučilište u Zagrebu Građevinski fakultet)

Nakon predstavljanja projekta uslijedio je obilazak uspostavljenog sustava motrenja na lokaciji istraživanja – Vidrice. Info-danu su prisustvovali predstavnici Dubrovačko-neretvanske županije, Ministarstva poljoprivrede, Hrvatskih voda, Udruga te poljoprivredni proizvođači kao dionici i krajnji korisnici projekta.

Brošuru Info-dana možete preuzeti ovdje.

Galerija fotografija dostupna je na poveznici.

Skip to content