Poziv na Forum projekta „Napredni sustav motrenja agroekosustava u riziku od zaslanjivanja i onečišćenja (ref.br. KK.05.1.1.02.0011)“ – DELTASAL

Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet zajedno s partnerskim institucijama (Institut Ruđer Bošković, Hrvatski geološkim institut, Sveučilište u Zagrebu Fakultet elektrotehnike i računarstva te Sveučilište u Zagrebu Građevinski fakultet) u sklopu Projekta “Napredni sustav motrenja agroekosustava u riziku od zaslanjivanja i onečišćenja” – DELTASAL KK.05.1.1.02.0011, organizira 20. prosinca 2022. godine Forum u svrhu promidžbe i objave dostignuća projekta dionicima i široj javnosti. Forum će se održati u Velikoj vijećnici Agronomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu (VI paviljon, prizemlje) s početkom u 12:00 sati.

Projekt “Napredni sustav motrenja agroekosustava u riziku od zaslanjivanja i onečišćenja” KK.05.1.1.02.0011 sufinanciran je u okviru Operativnog programa Konkurentnost i kohezija, iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Sudjelovanje na Forumu otvoreno je za sve zainteresirane dionike, a više informacija o događanju, možete pronaći na poveznici.

Skip to content